Team building

Team Building

O experienta de neuitat in Gura Humorului la Chalet 173 

Sala de conferinte

Chalet 173 dispune de o salata de conferinte, ideala pentru evenimente corporate.

45 persoane

Chalet 173 poate acomoda pana la 45 de persoane.

Jocuri

Va propunem o varietate de jocuri care au ca scop principal dezvoltarea relatiilor si spiritului de echipa.

Te asteapta distractii noi...

Cand ai fost ultima data intr-un team building care sa nu insemne stat un weekend intreg intr-o vilă, cu o plimbare, poate doua prin imprejurimi? Noi iti propunem variante de team building-uri indoor si outdoor care garanteaza atat distractie cat si dezvoltarea relatiilor dintre membrii echipei tale.

Team building-ul e cel mai bun prilej pentru a vedea calitatile echipei tale si a imbunatati acolo unde este necesar.

Un team building îmbină utilul cu plăcutul. Când aceste două calități intră în armonie evenimentul dumneavoastră va avea un rezultat remarcabil.

Ce activitati va propunem?

Trasee montane...

Fie ca vrei sa evadezi din oras pentru un weekend, fie ca vrei sa iti planuiesti vacanta intr-un loc nemaivazut, frumusetile Romaniei raman la fel de imbietoare.

Traseele montane din Bucovina sunt un prilej minunat de a face putina miscare si de a gusta din aventura de a descoperi secretele imbietoare ale naturii, departe de locurile mult prea pline de turisti. Este important sa te documentezi inainte de a pleca la drum pentru a evita situatiile neplacute.

Jocuri indoor...

Atunci cand vremea nu ne permite sau daca echipa ta vrea sa incerce jocuri competitive de tipul board games, optiunile sunt diversificate: scenarii de aventura, jocuri de minte si indemanare, puzzeluri si multe altele. Alege-le pe cele mai potrivite echipei tale sau incercati-le pe toate, intr-un maraton de distractie si incordare a tuturor abilitatilor: muncă in echipa, coordonare, comunicare, precizie si creativitate. 

Jocuri outdoor...

Activitățile de Team Building outdoor sunt concepute pentru a scoate in evidenta spiritul de echipa si calitatile jucatorilor dar si pentru a va pune putin in miscare si a va scoate din acea rutina zilnica.

Deoarece toată lumea se află într-o stare de spirit relaxată, activitățile pe care le alegeți trebuie să utilizeze și să amplifice această energie.

Veti descoperi noi metode de a va distra si de a dezvolta relatiile cu colegii.

Adventure Park Gura Humorului

Activitati Gura Humorului...

In Bucovina, Gura Humorului vei gasi o varietate de activitati pe care tu si prietenii tai le puteti face, de la trasee montane cu atv-ul, airsoft, adventure park la activitati de team building. Vezi lista tuturor activitatilor pe care Chalet 173 le propune pe timpul sederii voastre in Gura Humorului.