Plata cu voucherele de vacanta la pensiuni/unitati de cazare 2020

1. Cum folosesc voucherele de vacanta?

Primul pas dupa ce ati primit voucherele de vacanta, va fi sa alegeti agentia, hotelul, pensiunea sau unitatea de cazare unde doriti sa mergeti in vacanta. Este important sa verificati daca pensiunea/unitatea de cazare unde doriti sa mergeti se afla pe lista partenerilor emitentului voucherelor de vacanta. Chalet 173 din Gura Humorului se afla pe lista pensiunilor/unitatilor de cazare care accepta vouchere/carduri de vacanta. Există 3 emitenți, Up Romania, Sodexo și Edenred. Beneficiarul merge apoi la hotel/pensiune/agentie, etc si efectueaza plata cu voucherele. Filele de la voucherele de vacanta au valori de 50 sau de 100 de lei.

Oferta pentru Sarbatorile Pascale 2022 poate fi platita cu voucherele de vacanta. Vezi oferta 

2. Unde platesc cu voucherele de vacanta?

Plata cu voucherele de vacanta se poate efectua la sediul nostru din Iasi, Strada Frumoasa nr. 4, etaj 1. Daca nu sunteti din Iasi, acceptam plata si la locatia Chalet 173 din Gura Humorului.

Locatie Google Maps – sediu agentie Iasi -> click aici

Locatie Google Maps – Chalet 173 -> click aici

Vezi oferta noastra pentru Sarbatorile Pascale 2022 -> click aici

3. Cum platesc daca am card de vacanta?

Pentru efectuarea platii cu cardul de vacanta sunt necesare: un e-mail in care primim acordul dumneavoastra de a retrage suma pentru plata vacantei si datele dumneavoastra de pe card (o poza fata-verso cu cardul de vacanta).

4. Pot plati mic-dejun, pranz sau cina cu voucherele/cardul de vacanta?

Da, la Chalet 173 din Gura Humorului acceptam plata cu vouchere/card de vacanta pentru mic-dejun, pranz si cina.

5. Sunt diferente de pret intre pachetul platit cu vouchere si cel platit cash?

Este interzis ca pachetul platit prin voucher sa fie mai scump decât cel platit cash – se retrage licenta agenției care face acest lucru.

6. Ce termen de valabilitate au voucherele de vacanta?

Voucherele de vacanta au o valabilitate de un an de la data emiterii. *Verificati fata/verso voucherele de vacanta pentru a vedea valabilitatea acestora. 

7. Oferta Sarbatori Pascale 2022!

Vino sa petrecei sarbatorile Pascale in Bucovina alaturi de cei dragi! In perioada sarbatorilor Pascale ti-am pregatit un pachet de 3 nopti (22-25 Aprilie 2022) pentru tine si cei dragi. Vezi oferta!

Like and Share

Lasa un comentariu

Adresa de e-mail nu este publicata in comentariu.Campurile obligatorii sunt marcate cu *

.

error

Viziteaza-ne si pe Facebook!