Oferta-Sarbatori-Pascale-2022

CHALET 173

Vino sa petrecei sarbatorile Pascale in Bucovina alaturi de cei dragi! In perioada sarbatorilor Pascale ti-am pregatit un pachet de 3 nopti/4 zile (22-25 Aprilie 2022) pentru tine si cei dragi. Vino sa petreci noaptea de Inviere la Manastirea Voronet. Pensiunea Chalet 173 se afla la 5 minute de mers pe jos de Manastirea Voronet!

Oferta de Paste 2022 Chalet 173

Super reduceri la ultimele camere disponibile!

Vineri 22 Aprilie

Bine v-am gasit! Va intampinam cu un paharel de afinata insotit de o tuica naturala si de o portie de placinte traditionale, precum le faceau bunicii!

Dimineata te asteptam la mic-dejun! Dupa incondeiem oua impreuna cu mesterii populari care va vor invata si demonstra acest mestesug traditional si frumos.

Sambata 23 Aprilie

Petrece slujba de Inviere la Manastirea Voronet. Pensiunea Chalet 173 se afla la 5 minute de mers pe jos de manastire. V-am pregatit si un cosulet traditional de Paste pentru a-l sfinti si a primi binecuvantarea bucatelor. Va asteptam imediat dupa slujba de Inviere cu gustari traditionale de Paste, sa simtim bucuria Invierii!

Duminica 24 Aprilie

Dimineata va asteptam cu bunatati la mic-dejun! Seara va asteptam la masa festiva de Paste plina de bunatati traditionale. Bineinteles voia buna si distractia sunt acompaniate de muzica si bauturi naturale cum numai in Bucovina gasesti!

Luni 25 Aprilie

Te asteptam la mic-dejun inainte de check-out. Experientele frumoase si de neuitat se petrec la Chalet 173!

Acceptama plata cu tichete de vacanta!

Oferta de Paste 2022 Chalet 173

In pretul afisat sunt incluse: cazarea pentru 3 nopti/ 4 zile, cina festiva de Paste, micul dejun, cina, bauturile racoritoare si alcoolice din cadrul acestora, demonstratie de incondeiere oua facuta de mesteri populari, cosulet traditional cu bunatati de Paste.

851 ron

/persoana
Grabeste-te, ultimele camere inca sunt disponibile! Pret vechi -> 1150 ron/ persoana

Apartament

În fiecare apartament pot sta maxim până la 4 persoane. Apartamentele sunt dotate cu: pat dublu matrimonial, o canapea extensibila, 2 televizoare LCD, Wi-fi, baie in camera, balcon cu vedere la munte. Reduceri speciale pentru copii pana in 12 ani!

925 lei

/persoana
Mai sunt diposnibile doar 3 camere! Pret vechi -> 1250 ron/ persoana

Camera tripla

Fiecare camera este dotata cu: 3 paturi single, televizor LCD, Wi-fi, baie in camera, balcon cu vedere la munte. Reduceri speciale pentru copii pana in 12 ani!

999 lei

/persoana
Grabeste-te, ultimele camere inca sunt disponibile! Pret vechi -> 1350 ron/ persoana

Camera dubla

Fiecare camera este dotata cu: pat dublu matrimonial / twin, televizor LCD, Wi-fi, baie in camera, balcon cu vedere la munte. Reduceri speciale pentru copii pana in 12 ani!

Despre Chalet 173

Chalet 173 este o structură turistică, renovată în 2019, menită să ofere cazare pentru una din cele mai frumoase și căutate zone din Bucovina, Gura Humorului. Suntem localizați într-o zonă multiculturală istorică cu vechi tradiții românești și peisaje naturale mirifice. Pe parcursul șederii voastre vom pune la dispoziție tot confortul și linistea pe care o căutați într-o vacanță. Chalet 173 din Gura Humorului este ideală pentru familii, prieteni, grupuri și firme ce caută relaxarea sau organizarea unor evenimente.